A Hard Work 2009 Kft. mind közületi, mind pedig lakossági megrendelői körben sokoldalú szolgáltatásokat biztosít ügyfelei részére. Legyen szó kisebb háztartási, vagy nagyobb volumenű építési, átalakítási, rendszeres vagy eseti takarítási, kertészeti, illetve teljes körű épületüzemeltetésről.
Mindig egyedi árajánlatot készítünk a megrendelőink elvárásainak megfelelően.
Válasszon sokoldalú szolgáltatásainkból és kérjen ajánlatot

Épületüzemeltetés

 

Épületüzemeltetés:

 

Az épületüzemeltetésnek három fő ágazata létezik.

A műszaki, az infrastrukturális, illetve a gazdasági management. Egy adott ingatlannál nagyon fontos, hogy műszaki szempontból megbízható és sűrű váratlan problémáktól, meghibásodásoktól mentesen működhessen. Amennyiben egy üzemeltető „jó gazda” szemmel, sajátjaként tekint, és nagy odafigyeléssel gondoskodik a rábízott ingatlanra, így a sok, nem várt bosszantó probléma elkerülhető, megelőzhető. Ennek elérése érdekében, illetve hogy minél kevesebb „felesleges” kiadást keljen elkölteni arra az adott ingatlanra, folyamatos megelőző, valamint tervszerű karbantartást kell elvégezni.

Ez műszaki szempontból lehet gépészet, gyenge-erősáramú berendezés, építészet, egyéb. Az épületeknek az állagmegóvása is nagyon fontos tényező. Ide tartozik minden olyan karbantartási munkálat, ami hosszú távon megőrzi az ingatlan jó műszaki állapotát.

Ezen műszaki egységeket figyelembe véve, egy megbízható, problémamentes sok-sok évig precízen működő létesítményt tudhatunk magunkévá.

 

Az infrastrukturális managementhez sorolható az épület higiénia, takarítás, porta és őrszolgálat, növényzetápolás, parkgondozás, tűzvédelem stb. Mind, ám külön-külön is fontos tényező egy ingatlannál, hogy a tisztaság, a bennünket körülvevő növények, kertek, a biztonságunk, milyen képet alkot rólunk, egy hozzánk érkező vendég vagy látogató szemében. Ha mindezekre kellő odafigyelést szánunk, nemcsak magunk megelégedettségére, de például egy irodaház esetében a bérlők is jóérzéssel, szívesen tartózkodnak egy tiszta, szép ápolt növényzettel körülvett épületben, ahol egy megbízható porta illetve őrszolgálat segíti a munkában töltött hétköznapjait.

 

Gazdasági management alatt értjük, az üzemeltetés alatt álló ingatlannal kapcsolatos tanácsadást, be és kimenő számlák kezelését, kontrolling, szerződéses állomány felkutatását, biztosítását, megbízását, ellenőrzését, projekt menedzsmentjét, energiagazdálkodását, költségcsökkentő működését, tulajdonosi képviseletét, dokumentációk kezelését, egyszóval gazdaságos működését. Ezzel levéve partnereink válláról, a ház üzemeltetésével kapcsolatos terheit, így kellő időt illetve odafigyelést biztosítva a saját munkájukra.

 

 

Ingatlan üzemeltetésben szerzett tapasztalataink, valamint az imént felsoroltak alapján, látható hogy ezen ágazatok alatt besorolt területek, nagyon fontos tényezői egy hosszú távon működőképes épület elérésében.

Megrendelőink elvárásának megfelelően, műszaki felmérést végzünk az ingatlanon, és természetesen folyamatos konzultációkkal, egyeztetésekkel közösen elkészítünk egy üzemeltetési koncepciót, mivel minden épületre egyedi tervet, és e terv alapján már hozzávetőleges üzemeltetési költségkalkulációt tudunk adni, amit szerződés keretein belül rögzítünk és legjobb tudásunk szerint meg is valósítunk. Energiagazdálkodás, megtakarítás terén számos megújuló energiával működő átalakításokat, kiváltásokat, korszerűsítést, újonnan épülő létesítmények, e fajta energiafelhasználási módjának tervezését, kivitelezését is kínáljuk partnereinknek. A napi, gondnoki feladatok ellátása mellett folyamatos dokumentációt vezetünk a ház energia felhasználását illetően is. Mérőórák leolvasása (víz, gáz, villany). Továbbá házirend kialakítása, készítése; tűzvédelmi, munkavédelmi szabályzatok folyamatos frissítése; User Guide készítése; közületekkel való kapcsolattartás, árversenyeztetés; ügyintézés; hatósági bejárások lebonyolítása, adminisztráció; előírások betartása, betartatása; nyilvántartások vezetése; műszaki segítségnyújtás; tulajdonosi képviselet stb.

Tehát, egy jól működő ingatlannál az üzemeltetőnek sok apró, ám annál fontosabb és elengedhetetlen, hatékony (csapat)munkája sokaságának köszönhetően, egy elégedett ügyfél az eredménye, amit cégünk a legfontosabbnak tart a munkájában.

 

 

 

 

2009 Budapest, Hard Work 2009 Kft.

 

 

 

Árajánlat kérés

 

TOP